Vintermartnan

I helga var det noe så spesielt som Vintermartnan i Beiarn, og det var en rekke ting som skjedde i Moldjordområdet; utstillinger, historisk vandring, salgsboder, historiefortelling, en rekke matopplevelser, pub, og enda mer til. Og heldigvis var både været og antall besøkende en stor suksess, og det er bare å håpe på at dette kan bli en tradisjon.

Fra Beiarpuls sine hjemmesider.


Selv var jeg på jobb, men fikk med meg pub på fredag med musikk fra lokale korps, etterfulgt av Beiarns trubadur; Einar Karlsen. Veldig flott aften med mye god musikk og god stemning.

På lørdag møtte jeg min far på Moldjord etter jobb og spanderte middag på ham på Elaizes B&B. Og siden vi begge vandret så ble det burger og pils. I tillegg hadde vi live musikk; tre av medlemmene fra bandet Deliverance spilte i cafèen, og skulle senere spille på pubkvelden på samme sted. Så mens snøværet danset utenfor vinduet, nøt vi en smakfull middag med tilhørende musikk. Kan man bedre ha det? 

Heart of gold

Sjekk ut Deliverance Band på Facebook og Instagram, og har du muligheten til å oppleve guttene live så kan jeg love deg mye godt å lytte til (og ikke minst danse til). 

Denne ble nok en slager senere på kvelden "Vil du værra med mæ hjem i natt".



E x

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Svekaker fra Beiarn

Ekstra grove bonderundstykker

Piknik i Hyde Park