Saturday night gave me Sunday morning

Det var en gledelig og festlig ære å få muligheten til å oppleve selveste Bon Jovi igjen med min kjære søster. Og denne gangen spilte han i Stavanger og Viking Stadion. Så det ble søstertur til oljebyen for å shake rockefoten atter en gang!

Den som venter på noe godt....

Kjøpte oss like godt en øl- veske for å ikke risikere å miste et minutt av konserten.

 Turnèen heter "This house is not for sale", og det er tittelen på den nyeste plata som kom ut i 2016. Og tittelsporet var den første sangen bandet spilte under konserten, og skjermene på scenen viste et gammelt hus med røtter. Jovi selv har uttalt at albumet handler om integritet, spesielt med tanke på bandet og hvor de står i dag. En av tekstlinjene er "These four walls have got a story to tell", noe som symboliserer de fire bandmedlemmene.

Turneen begynte i februar 2017, og foreløpig sluttdato er 2. oktober 2019.


Bassgitarist Hugh McDonald i bakgrunnen.

Det var stilig se kameraet ut mot publikum. Artistene på scena har litt av en utsikt utover folkehavet!

John Shanks

Everett Bradley

Det eneste minuset var særdeles dårlig lyd på vokalisten. Det var som om det var noe galt med øreproppene hans og at han ikke hørte seg selv i forhold til bandet. For stemmen hadde både dynamikk og klang til tross for alderen, men på grunn av dårlig lydkvalitet så hørtes det tidvis surt ut. Dette er ikke et uvanlig problem på store arenaer, men kjedelig for de som har tilbragt timer med øving, og publikum som har kjøpt billetter for et bra show.

Phil X




25 000 publikummere trosset regnet og lagde topp stemning!

Jeg gjør det gjerne igjen, Søster! <3

E x

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Svekaker fra Beiarn

Ekstra grove bonderundstykker

Piknik i Hyde Park