Toscakake
Toscakake er aller best helt fersk, men det er absolutt ingenting i veien for å fryse den også. Det er utrolig kjekt å ha i fryseren ved et uventet kaffebesøk, noen få minutter i stekeovnen så er de som nybakte.
2 egg
2 dl sukker
2 1/2 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 dl melk
Fyll:
100 g hakkede mandler
75 g margarin
1 dl sukker
2 ss melk
1 ss hvetemel
Jeg bruker alltid en langpanne, og da dobler jeg hele oppskriften.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Pisk eggedosis. Sikt på mel og bakepulver. Tilsett melk. Rør alt lett sammen. Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne (evt. 24- 26 cm kakeform ved enkel oppskrift). Stekes på nederste rille i 20- 25 minutter.
Mens kaka steker, så lages fyllet. Bland alt sammen i en kjele og kok opp under omrøring.
La fyllet koke i noen minutter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar