Proteinrundstykker med frø og bær
Et beger cottage cheese (stort, spiller ingen rolle om det er original eller lett- versjonen, ta det du liker best)
250 g havregryn (jeg bruker de store)
1 ts salt
1 ss rosmarin (evt. dill, oregano, pizzakydder)
Dette er grunnoppskriften min, og så tilsetter jeg er par spiseskjeer av dette:
Gojibær, chiafrø og solsikkekjerner. Du kan også variere med tranebær, rosiner, hakkede nøtter etc. Prøv deg fram, jeg spiser som sagt disse rundstykkene ofte og liker variasjon.
Ha først eggene og cottage cheesen i bakebollen, tilsett deretter de øvrige ingrediensene. Bruk K- kroken på kjøkkenmaskinen på passe høy hastighet så ingrediensene blir blandet godt. Du kan også bruke stavmikser dersom du ønsker fine rundstykker uten biter.
Form rundstykkene ved hjelp av en skje og sett dem på en bakepapirkledd stekeplate. Stekes på varmluft 220 grader i ca 15 min.
Jeg pleier å fryse ned hele bakeladningen med rundstykker, og bare ta fram to og to. Da holder de seg ferske og fine.
Her er en annen vri---> Proteinrundstykker med rosmarin
Enjoy!
E x
Kommentarer
Legg inn en kommentar